Nalle Kirppis

Toivomme valmistamillemme tuotteille mahdollisimman pitkää elinkaarta. Se tarkoittaa yhden kestovaipan kiertämistä useammalla lapsella ja tästä kiertämisestä olemme halunneet tehdä mahdollisimman helppoa:

 

Nalle Kirppikseltä voit ostaa käytettyjä Nalle vaippoja ja imuja ja voit myös vaivattomasti myydä meille takaisin käytetyt Nalle vaipat ja imut. 
 

Tutustu Nalle Kirppiksen valikoimaan! 

 

Näin myyt käytetyt vaipat ja imut meille:

1. Pakkaa vaipat postitusta varten.

2. Laita vaippojen mukaan viesti, jossa kerrot nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi maksutavan: tilisiirto/tilinumero tai lahjakortti. Tai mainitse, jos haluat lahjoittaa vaipat ja imut veloituksetta kirppikselle. 

3. Kirjoita paketin päälle:

ASIAKASPALAUTUS 675965 
NALLE kestot
Seitsemän Veljeksen tie 9
02580 Siuntio
044 327 6718

 

4. Vie lähetys postiin. Lähetys on sinulle maksuton. Xxs-kokoisen paketin voit jättää postin kirjelaatikkoon. Mikäli halaut lähettää automaatin kautta, rekisteröi lähetys ensin postin verkkosivuilla asiakaspalautuksena sopimusnumeroa käyttämällä.
 
5. Kun olemme vastaanottaneet vaipat ja imut. Tarkistamme niiden kunnon ja maksamme niistä sinulle valitsemallasi tavalla. Maksamme vaipoista ja imuista 5-50% uuden tuotteen hinnasta. 

 

Huom! Mikäli haluat tietää maksamamme summan ennen postitusta, voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen nallekestot(a)gmail.com kuvia, joissa selviää vaippojen kunto. 

 

 Annetaan hyvän kiertää!