Rekisteriseloste

NALLE kestot -verkkokaupan asiakasrekisteri

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta NALLE kestot -verkkokaupaan rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä.  Asiakas hyväksyy henkilötietojen keräämisen sekä liittämisen asiakasrekiseriin rekisteröityessään verkkokauppaan ja7tai tehdessään tilauksen. Tilauksen tekeminen edellytää, että asiakas hyväksyy toimitusehdot sekä rekisteri- ja tietosuojakäytännömme.

NALLE kestot -verkkokaupan asiakasrekisteri koostuu henkilöistä, jotka ovat rekisteröityneet tai tehneet tilaukset NALLE kestot -verkkokaupasta (www.nallekestot.fi). Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on tilausten käsittely, toimitus, asiakaspalvelu, asiakassuhteen hoitaminen ja arkistointi.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietojen kerääminen perustuu sopimukseen. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta eteenpäin (pois lukien kuljetusliikkeet) eikä niitä käytetä markkinointiin ilman erillistä markkinointiluvan antamista. Markkinointiluvan voi antaa tilauksen yhteydessä tai tilaamalla erikseen uutiskirjeen.

Rekisterin ylläpidossa noudatamme henkilötietolain sekä GDRP:n mukaisia asetuksia ja vaatimuksia.

 

Rekisterin sisältö

 

Rekisteri pitää sisällään asiakkaan etu- ja sukunimen, postiosoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tiedot tilauksista.

 

Rekisterin turvallisuus

 

Rekisterin tietoihin pääsee käsiksi vain henkilöt, jotka ovat vastuussa NALLE kestot -verkkokaupan tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Rekisteri on sähköisessä muodossa ja se on suojattu salasanoilla. Tilaukset ovat myös paperisena versiona. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankkitiedot, luottokorttitiedot) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa palvelussa eikä tietoja tallenneta verkkokaupan asiakasrekisteriin.

 

Tietojen luovutus

 

Rekisteritietoja ei luovuteta markkinointia varten ulkopuolisille tahoille. Asiakkaan nimi- ja yhteystietoja luovutetaan kuljetusliikkeille sen mukaan, mikä on välttämätöntä tilausten toimittamiseksi.

 

Tietojen säilytys

 

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään vähintään kirjanpitolaissa määrätyn ajan. Emme kuitenkaan suorita asiakasrekisterissä säännöllisiä poistoja, joten myös tätä vanhempia tietoja saattaa rekisteristä löytyä.

 

Tietojen tarkistus ja poisto

 

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkistaa kaikki rekisterissä olevat tiedot, mitä hänestä löytyy.Tietojen tarkastuspyyntö tulee toimittaa kirjallisena postitse. Yhteystiedot saat asiakaspalvelusta info@nallekestot.fi. Tarkistuspyynnössä tulee ilmetä allekirjoittaneen henkilön etu- ja sukunimi, henkilötunnus, osoitetiedot ja puhelinnumero. Rekisteritiedot toimitetaan postitse.

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistoa asiakasrekisteristä osittain tai kokonaan. Tietoja poistetaan sen mukaisesti mitä laki sallii. Rekisteröitynyt asiakas voi muokata omia tietojaan kirjautumalla sisään verkkokauppaan.

 

Rekisterin pitäjä

 

NALLE kestot / Toiminimi designHELMI

Seitsemän Veljeksen tie 9, 02580 Siuntio

Y-tunnus: 2367159-5

 

Rekisterivastaava

 

Anu Puikkonen

044 327 6718

info@nallekestot.fi

Päivitetty 26.1.2024