Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot voimassa 22.2.2023 alkaen.

NALLE kestot / NALLE vaipat, Toiminimi designHELMI (Y-tunnus 2367159-5, Seitsemän Veljeksen tie 9, 02580 Siuntio, 044 327 6718, nallekestot(a)gmail.com ) myy uusia ja käytettyjä tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Sovellamme käytettyjen tuotteiden myynnissä arvonlisäverolaissa (AVL 79 a §) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä, joten käytettyjen tuotteiden arvonlisävero on 0 %. Uusien tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
 

Tilaaminen

 
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle

osapuolelle. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Katso toimitusehtojen kieliversiot »

 

Visa, Visa Electron, MasterCard
Korttimaksu Visa, Visa Electron ja MasterCard korteilla.
 
Verkkomaksu
Voit maksaa suomalaisten pankkien (OP, Nordea, DanskeBank, Handeksbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaOP, S-Pankki ja Ålandsbanken) verkkomaksupainikkeilla.

 

MobilePay

Voit maksaa kätevästi myös mobiilisti MobilePay-maksusovelluksen kautta.

 

OP osta laskulla

OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja
vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

  • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus.
  • 50–2000 € ostoksille.
  • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää.
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla.
  • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot.
  • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk.
  • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %.

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu:
kuluttajarahoitus@op.fi. Lisätietoja: www.op.fi

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot (pdf). 

 

Toimitustavat ja -kulut

 
Posti Pienet tilaukset lähetetään suoraan postilaatikkoosi. Isommat tilaukset toimitetaan osoitettasi lähinnä olevaan postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa.
 

Toimituskulut 5,90 €
Yli 100 € tilausiin toimituskulut 0€

 

Huomioithan, että asiakas vastaa itse toimitusmaksuista lähettäessään vaippoja korjattavaksi. Verkkokaupasta ostettaessa tulevat postimaksut kattavat korjattujen vaippojen takaisin postittamisen. Huomioithan, että asiakas vastaa itse toimitusmaksuista lähettäessään vaippoja korjattavaksi. Verkkokaupasta ostettaessa tulevat postimaksut kattavat korjattujen vaippojen takaisin postittamisen.

 
Täydennystilaus Jos olet tehnyt tilauksen, josta et ole vielä saanut ilmoitusta tuotteiden toimittamisesta, voit tehdä veloituksetta täydennystilauksen. Täydennystilausta tehdessäsi käytä kassalla koodia YHDISTA niin sinulta ei veloiteta postimaksua uudelleen.
 

Tilaus- ja maksuvahvistus

 
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistus on automaattinen viesti. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.
 

Toimitusaika

 

Tarkista ajankohtainen toimitusaika täältä.

 

Peruutus- ja palautusoikeus

 

Halutessasi peruuttaa tai palauttaa tilauksesi lähetä peruutus-/palautusilmoitus mahdollisimman pian. Ilmoitus lähetetään vastaamalla sähköpostiinne toimitettuun automaattiseen tilausvahvistukseen. Vastausviestissä saat tiedon tilauksen peruuntumisesta tai tarkemmat ohjeet palautukseen.

Tilauksen peruutus on mahdollinen ennen tilauksen käsittelyä.

Varastotuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus eli mikäli haluat palauttaa varastotuotteen, sinun tulee lähettää palautusilmoitus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palauta tuote vasta kun olet saanut
vastauksenpalautusilmoitukseesi Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen (HUOM! Poikkeuksena kestovaippojen ja -imujen tyytyväisyystakuu). Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

NOUTAMATON PAKETTI: Huomioithan, että paketin noutamatta jättämisellä ei voida peruuttaa tai palauttaa tilausta.

Kestovaipoilla ja -imuilla on yhden kuukauden tyytyväisyystakuu: Voit tilata vaippoja ja imuja, testata ja käyttää niitä yhden kuukauden ajan, ja palauttaa tuotteen, mikäli vaippa ei toimi ja istu lapsellasi toivomallasi tavalla. Kun vaipat ja imut ovat palautettu, saat rahasi takaisin. Halutessasi palauttaa tuotteita ole yhteydessä ensimmäisenä sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com. Vastausviestissä saat tiedon tarkemmat ohjeet palautukseen. Palauta tuote vasta kun olet saanut vastauksen sähköpostiisi.

 

Ongelmatilanteet

 

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com.