Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehtoja päivitetty 12.4.2024

NALLE kestot / NALLE vaipat, Toiminimi designHELMI (Y-tunnus 2367159-5, Seitsemän Veljeksen tie 9, 02580 Siuntio, 044 327 6718, nallekestot(a)gmail.com) myy uusia ja käytettyjä tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Sovellamme käytettyjen tuotteiden myynnissä arvonlisäverolaissa (AVL 79 a §) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä, joten käytettyjen tuotteiden arvonlisävero on 0 %. Uusien tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle

osapuolelle. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Katso toimitusehtojen kieliversiot »

 

Verkkomaksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat

Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, ja Debit Mastercard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja Mastercard SecureCode - todentamispalvelut.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP ja Walley. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley:

Walley - Yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Walley - Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

OP lasku:

OP Lasku - Tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

OP Lasku - Luottosopimuksen ehdot (.pdf)

Toimitustavat ja -kulut

Posti Pienet tilaukset lähetetään suoraan postilaatikkoosi seurantatunnuksisella lähetyksellä. Isommat tilaukset toimitetaan osoitettasi lähinnä olevaan postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa.
 

Toimituskulut 5,90 €
Yli 100 € tilausiin toimituskulut 0€ 

Huomioithan, että asiakas vastaa itse toimitusmaksuista lähettäessään vaippoja korjattavaksi. Verkkokaupasta ostettaessa tulevat postimaksut kattavat korjattujen vaippojen takaisin postittamisen. Huomioithan, että asiakas vastaa itse toimitusmaksuista lähettäessään vaippoja korjattavaksi. Verkkokaupasta ostettaessa tulevat postimaksut kattavat korjattujen vaippojen takaisin postittamisen.

Täydennystilaus Jos olet tehnyt tilauksen, josta et ole vielä saanut ilmoitusta tuotteiden toimittamisesta, voit tehdä veloituksetta täydennystilauksen. Täydennystilausta tehdessäsi käytä kassalla koodia YHDISTA niin sinulta ei veloiteta postimaksua uudelleen.
 

Tilaus- ja maksuvahvistus

 
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistus on automaattinen viesti. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.
 

Toimitusaika

Tarkista ajankohtainen toimitusaika täältäHuomioithan, että TILAUSTUOTTEIDEN toimitusaika on varastotuotteita pidempi, sillä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tilauksen sisältäessä sekä varastovalmiita tuotteita sekä tilaustuotteita, tuotteet toimitetaan tilaustuotteiden valmistuttua.

 

Peruutus- ja palautusoikeus

Halutessasi peruuttaa tai palauttaa tilauksesi lähetä peruutus-/palautusilmoitus mahdollisimman pian. Ilmoitus lähetetään vastaamalla sähköpostiinne toimitettuun automaattiseen tilausvahvistukseen. Vastausviestissä saat tiedon tilauksen peruuntumisesta tai tarkemmat ohjeet palautukseen.

Tilauksen peruutus on mahdollinen ennen tilauksen käsittelyä.

Varastotuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus eli mikäli haluat palauttaa varastotuotteen, sinun tulee lähettää palautusilmoitus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palauta tuote vasta kun olet saanut vastauksenpalautusilmoitukseesi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen (HUOM! Poikkeuksena kestovaippojen ja -imujen tyytyväisyystakuu). Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja ompelutarvikkeita ja kankaita eikä tilaustuotteita. (HUOM! Poikkeuksena kestovaippojen ja -imujen tyytyväisyystakuu).

NOUTAMATON PAKETTI: Huomioithan, että paketin noutamatta jättämisellä ei voida peruuttaa tai palauttaa tilausta.

Kestovaipoilla ja -imuilla on yhden kuukauden tyytyväisyystakuu: Voit tilata vaippoja ja imuja, testata ja käyttää niitä yhden kuukauden ajan, ja palauttaa tuotteen, mikäli vaippa ei toimi ja istu lapsellasi toivomallasi tavalla. Tyytyväisyystakuu koskee niin varastovalmiita vaippoja, kirppis-vaippoja kuin tilaustuotteitakin. Testaa malli sopivaksi ennen suuren määrän tilaamista ja suosi kirpputorivaippoja testaamisessa. Tyytyväisyystakuu ei koske malleja, joihin on tehty muokkauksia asiakkaan toiveesta.

Kun vaipat ja imut ovat palautettu, saat rahasi takaisin. Halutessasi palauttaa tuotteita ole yhteydessä ensimmäisenä sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com. Vastausviestissä saat tiedon tarkemmat ohjeet palautukseen. Palauta tuote vasta kun olet saanut vastauksen sähköpostiisi. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla myös tyytyväisyystakuu-palautuksissa.

Palautusoikeus pähkinänkuoressa

  • Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla varastotuotteilla 14 vrk:n palautusoikeus.
  • Palautusoikeus ei koske määrämittaanleikattuja ompelutavikkeita ja kankaita eikä tilaustuotteita.
  • Kestovaipoilla ja imuilla on 1 kk:n tyytyväisyystakuu, kuitenkin vain 1 kpl/malli/koko.
  • Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.
  • Ota ensimmäisenä yhteyttä sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com.