Kestovaippojen korjausompelu

Voit lähettää meille kestovaippoja korjausompeluun. 

Hinnasto *

 Hinta alv 24%

PUL-tarkistus

0,00 €

Kuminauhan vaihto

1,50 €/kpl

Etutarran vaihto

2,00 €/kpl

Muiden tarrojen vaihto

1,00 €/kpl

Nepparin vaihto

1,00 €/kpl

Postimaksu alle 100 € tilaukset

5,90 €

Postimaksu yli 100 € tilaukset

0,00 €

 *Hinnasto on voimassa 19.4.2024 alkaen. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Kestovaippojen korjuashinnat sisältävät ompelutyön, ompelulangan ja muut tarvikkeet.

LISÄTIETOA 

PUL-tarkistus: Teemme halutessasi vaipoille PUL-tarkistuksen ennen korjausten hinnoittelua. Mikäli vaippa ei läpäise vesitestiä, ilmoitamme siitä ja voit päättää tehdäänkö korjaus vai hävitetäänkö vaippa. Vaipan PUL-tarkistuksesta tai vaipan hävittämisestä emme veloita mitään.

Kuminauhan vaihto: Kuminauhan vaihto tarkoittaa yhden kuminauhan vaihtoa. Jos vaipasta vaihdetaan reisikuminauhat ja yksi selkäkuminauha, on yhden vaipan korjaus 4,50€. Jos vaipassa on myös etukuminauha ja taskun suussa myös sisäkankaassa kuminauha, on kuminauhojen vaihto 7,50€. Käytämme kuminauhojen vaihdossa kestovaippoihin sopivaa n. 7 mm leveää kuminauhaa, myös Framilon nauhan tilalla.

Tarran vaihto: Käytämme korjauksissa kestovaippakäytössä hyvin kestävää Aplix-tarranauhaa. Väreinä varastostamme löytyy valkoista, mustaa ja ruskeaa tarranauhaa. Valitsemme tuotteeseen sopivimman värin. Etutarrran vaihto on 2€ ja muut tarrat 1€/kpl. Eli jos vaipasta vaihdetaan etutarra, molemmista siivekkeistä kiinnitystarrat sekä pesutarrat, on tarrojen vaihto 6€/vaippa.  Jos toisessa siivekkeessä on myös ylimeno-/lisäsäätötarra, on korjaushinta 7€/vaippa. Huomioithan, että joissakin vaipoissa on kaksi ylimenotarraa. Yleensä silloin, kun vaipassa on siivekkeen ylituleva kaksipuolinen tarra. Silloin kaikkien tarrojen vaihto on 8€/vaippa.

Nepparin vaihto: Käytössämme on Prym/KAM muovinepparit, joiden koko on T5 eli kannan halkaisija noin 1,2 cm. Värivalikoima on rajattu, joten väri saattaa poiketa paljonkin alkuperäisestä väristä.

Postimaksu: Huomioithan, että asiakas vastaa itse postimaksuista postittaessaa tuotteita korjattavaksi. Korjauskustannusten sekä muiden tuoteostojen jäädessä alle 100 €, veloitamme korjattujen tuotteiden takaisin postittamisesta 5,90 €. Jos korjauskustannukset ja tuoteostot ylittävät 100 €, postimaksua takaisinpostittamisesta ei veloiteta. Yhdistämme mielellämme tilaukset ja korjaukset samaan lähetykseen.

LÄHETYSOHJEET 

1. Pese tuotteet hajusteettomasti ja varmista, että tuotteet kuivuvat eläimettömässä tilassa. Näin vähennetään sekä ompelijan että muiden asiakkaiden allergisia reaktioita. Pesu myös paljastaa säilytyksessä olleiden vaippojen todellisen kunnon.

2. Merkitse tuotteisiin toivomasi korjaus. Voit käyttää merkitsemiseen esimerkiksi maalarinteippiä. Voit myös pakata tuotteiden mukaan lapun, johon kirjoitat toivomasi korjaukset. Suosi maalarinteippiä, mikäli eri vaippoihin tulee erilaisia korjauksia, jottei toiveet sekoitu.

3. Pakkaa tuotteet ja tuotteiden mukaan yhteystietosi: nimi, postitustiedot, puhelinnumero sekä sähköposti.

4. Lähetä vaipat osoitteeseen:

Anu Puikkonen

Seitsemeän Veljeksen tie 9

02580 Siuntio

044 327 6718

5. Kun olemme vastaanottaneet lähetyksen. Teemme halutessasi vaipoille vesitestin, jonka jälkeen hinnoittelemme korjauksen. Saat korjauksista laskun sähköpostiisi, jolla on 14 vrk maksuaikaa.

6. Lähetämme vaipat takaisin, kun korjaus on valmis (arvio 3-4 vko lähetyksen vastaanottamisesta) ja maksu kirjautunut tilillemme.