Kasvot kestoarjen verkkokaupan takaa

Kasvot kestoarjen verkkokaupan takaa

Kestoarjen verkkokaupan tarina alkoi melko erikoisella hetkellä. Kaikki ympärillä tuntui kummalliselta. Elettiin koronakevättä. Minulla oli Helsingin keskustassa pieni ompelimo, jossa tuntui olevan töitä vähän liikaakin, kunnes kaikki muuttui sormia napsauttamalla autioksi. 

Kun eräänä aamuna huomasin NALLE kestovaippojen valmistuksen loppuneen, päätin heti lähteä selvittämään mahdollisuutta ostaa tuotemerkki ja kaavat itselleni. Olin haaveillut esikoiselleni kestovaippoja ommellessani omasta kestovaippamerkistä ja sillä hetkellä minulle tarjoutui mahdollisuus aloittaa omaksi suosikiksi nousseiden vaippojen valmistus. Ja samalla siirtää työni autioituneesta kaupungista verkkoon.

Sittemmin toisen lapseni syntymän myötä, työni pääpaino on siirtynyt kestoarjen verkkokaupan pyörittämiseen ja tuotteiden ompelemiseen kotiompelimossa.

Olen siis kahden lapsen äiti, jonka esikoinen aloittaa pian koulun ja kuopus on parivuotias. Ajattelin kertoa teille mm. siitä, kuinka kestot näkyvät arjessani. Ehkä saat Kestoarkea-blogia lukemalla uusia vinkkejä kestoarkeen ja kestävämpään arkeen.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.