Kirpputorituotteiden kuntoluokitus

Olemme päivittämässä kirpputorituotteiden kuntoluokitusta. Uudestaan luokitellut tuotteet tunnistat tähtimerkeistä. Uudet kuntoluokat ovat:

Käyttämätön *****
Kirpputorillamme on paljon käyttämättömiä tuotteitta, sillä yritämme pelastaa suuren määrän käyttämättömiä kestoja käyttöön.

Uutta vastaava ****
Tuotteessa ei juuri ole käytön jälkiä. Tuote mahdollisesti käyttöönottoonpesty, mutta ei käytetty tai muutamia käyttökertoja.

Vähänkäytetty ***
Tuotteessa saattaa olla käytön jälkiä, mutta tuotteet ovat hyväkuntoisia. 

Käytetty **
Tuotteessa on käytön jälkiä, kuten mahdollisesti pientä kulumaa, nukkaa tai langanvetoja. Tarvittaessa kunnostettuja.

Paljon käytetty *
Tuotteet selvästi paljon käytettyjä. Selvää kulumaa, nukkaa tai langanvetoja. Kankaat eivät mahdollisesti ole enää pehmeät tai jousto ei vastaa uutta. Tuotteet kuitenkin käyttökuntoisia, ehjiä ja toimivia. Tarvittaessa kunnostettuja.

Tuotteiden vedenpitävyys

Käytettyjen tuotteiden vedenpitävyys tarkistetaan ensin silmämääräisesti PUL-kankaan laminointia tarkastelemalla ja sen jälkeen tuotteille tehdään vesitesti. Emme laita myyntiin tuotteita, joiden laminointi päästää kosteutta lävitseen. Pieni tihkuminen ompeleiden kohdalta on kuitenkin mahdollista.

Tahrat

Poistamme tuotteissa olevia tahroja ja pyrimme myytävien tuotteiden tahrattomuuteen, mutta tuotteita tarkemmin tarkastelemalla saattaa löytää haaleita tahroja/värjäymää. Selvästi tahraisia tuotteita emme laita myyntiin.