Vaippailijan parhaat edut

Joskus uusien kestovaippojen ostaminen on haastavaa. Juuri omalle lapselle sopivan hyvin istuvan kestovaipan löytäminen saattaa vaatia aikaa ja usean vaipan testaamista. Me haluamme madaltaa kynnystä kokeilla, ostaa ja käyttää kestovaippoja, siksi tarjoamme kestovaippojen ostajalle huikeita etuja. Lue lisää huikeista eduistamme!
 

Kun ostoskorisi loppusumma ylittää 100 €, saat aina ilmaisen toimituksen. Tilaus lähetetään kunnes kaikki tilauksen tuotteet ovat lähetettävissä.

1 kuukauden tyytyväisyystakuu

Voit tilata vaippoja ja imuja, testata ja käyttää niitä yhden kuukauden ajan, ja palauttaa tuotteen veloituksetta, mikäli vaippa ei toimi ja istu lapsellasi toivomallasi tavalla. Kun vaipat ja imut ovat palautettu, saat rahasi takaisin. 

Palautus kätevästi veloituksetta postin sopimusnumerolla 675965 osoitteeseen NALLE kestot/ASIAKASPALAUTUS, Seitsemän Veljeksen tie 9, 02580 Siuntio, 044 327 6718.

Voit tehdä palautuksen postissa, viemällä lähetyksen postin kirjelaatikkoon tai rekisteröimällä palautuksen postin sivuilla ja palauttamalla postin automaattiin.

 

Ostamme käytetyt NALLE kestovaipat ja imut takaisin.

Voit lähettää vaipat veloituksetta postin sopimusnumerolla 675965 osoitteeseen NALLE kestot/ASIAKASPALAUTUS, Seitsemän Veljeksen tie 9, 02580 Siuntio, 044 327 6718. Voit viedä lähetyksen postiin, kirjelaatikkoon tai rekisteröidä lähetyksen postin sivuilla ja viedä postin automaattiin.

Maksamme vaipoista kohtuullisen korvauksen tuotteen kunnon mukaan: 5-50% uuden tuotteen hinnasta. Maksu tapahtuu vastaanotettuamme tuotteet joko tilisiirrolla tai alennuskoodilla verkkokauppaamme.

Muista laittaa lähetyksen mukaan yhteystietosi ja toivomuksen maksutavasta. Mikäli haluat hinta-arvion tuotteista ennen lähetystä, lähetä kuvia, joista selviää vaippojen ja imujen kunto, osoitteeseen nallekestot(a)gmail.com.

 

Tarjoamme Kodin kestot ry:n jäsenille vuosittain vaihtuvia etuja. Alennuskoodi ilmoitetaan jäsenille uutiskirjeessä.

Liity jäseneksi: www.kodinkestot.fi

 

Saat kuukausimaksulla käyttöösi setin lapsellesi sopivia vaippoja. Uusi setti lähetetään, kun käytössäsi olevat vaipat alkavat käydä pieneksi. Kun olet saanut uuden setin, voit palauttaa pieneksi käyneet vaipat vaivattomasti. Uusi setti kootaan lapsesi ja toiveesi huomioiden. Vaippojen mukana toimitetaan vaipoille sopivat pesuaineet. Saar apua ja etäneuvontaa vaippojen käytössä ja ongelmatilanteissa.
50 €/kk
Pystymme tarjoamaan palvelua vain rajatulle määrälle vaipattajia, joten varaa paikkasi ajoissa