Vaippailijan parhaat edut

Joskus uusien kestovaippojen ostaminen on haastavaa. Juuri omalle lapselle sopivan hyvin istuvan kestovaipan löytäminen saattaa vaatia aikaa ja usean vaipan testaamista. Me haluamme madaltaa kynnystä kokeilla, ostaa ja käyttää kestovaippoja, siksi tarjoamme kestovaippojen ostajalle huikeita etuja. Lue lisää huikeista eduistamme!
 

Kun ostoskorisi loppusumma ylittää 100 €, saat aina ilmaisen toimituksen automaattisesti ilman alennuskoodeja. Ostoksiesi ylittäessä yli 100 € ja ostoksiesi sisältäessä vaippojen korjauspalvelua, ilmainen toimitusmaksu kattaa korjattujen vaippojen takaisin postittamisen. Asiakas vastaa itse toimitusmaksuista lähettäessään vaippoja korjaukseen. Tilauksen sisältäessä sekä vaippojen korjauksia että muita tuotteita, toimitetaan korjatut vaipat sekä muut tuotteet samalla toimituksella.

1 kuukauden tyytyväisyystakuu

Haluamme madaltaa kynnystä kokeilla kestovaippojamme ja imujamme. Nyt voit tilata vaippoja ja imuja, testata ja käyttää niitä yhden kuukauden ajan, ja palauttaa tuotteen, mikäli vaippa ei toimi ja istu lapsellasi toivomallasi tavalla. Kun vaipat ja imut ovat palautettu, saat rahasi takaisin. Maksettavaksesi jää vain toimitusmaksut toimituksesta (5,90 €) ja kustannukset palautuksesta. Halutessasi palauttaa tuotteita ole yhteydessä ensimmäisenä sähköpostitse nallekestot(a)gmail.com.

 

Ostamme käytettyjä NALLE kestovaippoja ja imuja. Mikäli varastostasi löytyy käytettyjä NALLE kestovaippoja ja imuja, joista haluat päästä eroon, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@nallekestot.fi. Kustannamme sovitusti vaippojen lähetyksen edullisimman tavan mukaisesti ja maksamme vaipoista kohtuullisen korvauksen tuotteen kunnon mukaan: 10-50% uuden tuotteen hinnasta. Maksu tapahtuu vastaanotettuamme tuotteet joko tilisiirrolla tai alennuskoodilla verkkokauppaamme.

 

Tarjoamme Kodin kestot ry:n jäsenille vuosittain vaihtuvia etuja. Alennuskoodi ilmoitetaan jäsenille uutiskirjeessä.

Liity jäseneksi: www.kodinkestot.fi

 

Saat kuukausimaksulla käyttöösi setin lapsellesi sopivia vaippoja. Uusi setti lähetetään, kun käytössäsi olevat vaipat alkavat käydä pieneksi. Kun olet saanut uuden setin, voit palauttaa pieneksi käyneet vaipat vaivattomasti. Uusi setti kootaan lapsesi ja toiveesi huomioiden. Vaippojen mukana toimitetaan vaipoille sopivat pesuaineet sekä ohjeet vaippojen käyttöön. Etäneuvonta ongelmatilanteissa.
50 €/kk
Pystymme tarjoamaan palvelua vain rajatulle määrälle vaipattajia, joten varaa paikkasi ajoissa