Myy kestovaipat kauttamme!

Kestovaippojen ja imujen myyminen ei koskaan ole ollut näin vaivatonta!


Sinun ei tarvitse kuin:
 
1. Täyttää tämä sähköinen lomake.

 

2. Pakata kestovaipat ja imut * lähetystä varten ja laittaa pakettiin mukaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla yhdistämme lähetyksen täytettyyn lomakkeeseen. 

 

* Voit lähettää meille myös kestovaippatarvikkeita (kuivaliinat, pul-pussit, bodyn jatkopalat yms.) ja muita kestotuotteita (kestoliivinsuojat yms.)

 

3. Kirjoittaa lähetyksen päälle: 
 
ASIAKASPALAUTUS 675965 
NALLE kestot
Seitsemän Veljeksen tie 9
02580 Siuntio
044 327 6718

 

4. Viedä paketti postiin.

 

Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi:
 
1. Me tarkastamme tuotteet huolella ensin silmämääräisesti ja sen jälkeen vesitestillä. Poistamme myytävistä tuotteista PUL-vikaiset sekä muuten korjauskelvottomat ja hävitämme ne. Mikäli muutoin käyttökelvottomassa vaipassa on käyttökuntoisia imuja ratkomme ne irti myyntiä varten. 

 

2. Pesemme ja yritämme poistaa tahrat. Tahrattomat tuotteet menevät paremmin kaupaksi ja niistä saa paremman hinnan. Pesu on edellytys myynnille, sillä pesu saattaa paljastaa säilytyksessä tulleet viat: kuminauhat saattavat pettää tai PUL on haurastunut. Mikäli tuotteet eivät puhdistu kohtuullisilla tahranpoistoyrityksillä myytävään kuntoon, lahjoitamme ne eteenpäin tai hävitämme ne.

 

3. Korjaamme korjaustavaativat tuotteet: kuminauhat, tarrat, irronneet nepparit ja revenneet ompeleet yms. 

4. Hinnoittelemme tuotteet ja lisäämme ne myyntiin kirppiksellemme viimeistään 1 kk:n kuluttua paketin vastaanottamisesta. 

5. 1 kk:n kuluttua paketin vastaanottamisesta alkaa 6 kk:n myyntijakso. Halutessasi voit hyväksyä tuotteillesi viimeiseksi kuukaudeksi -25%:n alennusmyynnin.

6. Tilitämme sinulle osuutesi myynnistä 1kk:n myyntijakson jälkeen tai kun viimeisestä myynnistä on kulunut 1kk (tyytyväisyystakuu).

 

Myymättä jääneet tuotteet:
• voimme palauttaa sinulle TAI
• voimme jatkaa myyntiä seuraavat 6 kk -50%:n alennusmyynnillä TAI

• voit lahjoittaa ne meille.

Mikäli myynti jatkuu uudella myyntijaksolla, voit täydentää myytäviä uudella lähetyksellä. Teemme tilityksen myyntijaksojen välissä.

 

Mitä palvelu maksaa?
Sinun ei tarvitse maksaa palvelusta vaan osuutemme vähennetään myynnistä seuraavasti: Myyntisummasta vähennetään ensin toteutuneet postimaksut postin hinnaston mukaisesti (meille lähetetty paketti ja sinulle mahdollisesti palautunut paketti) sekä tuotteiden korjauskustannukset. Loppusumman jaamme tasan. Sinulle 50% ja meidän provisio 50%.

 

Myynti kauttamme on huoletonta, sillä me vastaamme tuotteiden tarkistuksesta ja kunnosta, kuvaamisesta ja myynnistä. Annamme tuotteille saman 1 kk:n tyytyväisyystakuun kuin muillekin kestovaipoille ja imuille.

 

Huomioitavaa

Lähettämällä kestovaippoja ja -imuja sekä muita kestotuotteita meille myyntiin hyväksyt sen, että osa tuotteista saattaa päätyä hävitettäväksi. Hävitettävien tuotteiden määrä voi tulla yllätyksenä, sillä esimerkiksi käytöstä toimivana poistettujen vaippojen kosteussuojan kunto voi paljastua vesitestissä jo huonontuneeksi. Tällaisia vaippoja emme laita eteenpäin. 

Hyväksyt sen, että tuotteet pestään ja niiden tahroja yritetään poistaa. Pesu on tuotteiden myynnin edellytys, sillä tuotteiden kunto saattaa paljastua vasta pesun jälkeen. Ja hyväksyt sen, että pahasti tahraantuneet vaipat ja imut, jotka eivät puhdistu myyntikuntoon kohtuullisilla tahranpoistoyrityksillä lahjoitetaan eteenpäin tai hävitetään. 
 
Hyväksyt sen, että mielestämme korjausta vaativat tuotteet korjataan ennen myyntiä ja korjauskustannukset vähennetään tuotemyynnistä ennen kuin osuutesi lasketaan myyntitulosta. Tämä kuitenkin nopeuttaa tuotteiden myyntiä sekä saat paremman hinnan tuotteista. 

Emme ota myyntiin kirpputorillamme diy-tuotteita. Mikäli lähetyksessä on mukana käyttökuntoisia itsetehtyjä tuotteita, hyväksyt sen, että tuotteet lahjoitetaan eteenpäin. Ellet halua lahjoittaa näitä eteenpäin, karsi ne pois ennen tuotteiden lähetystä meille.

Näin pystymme takaamaan, että kirpputorilla myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja hyvässä käyttökunnossa. Myynti kauttamme on huoletonta, sillä me vastaamme tuotteiden tarkistuksesta ja kunnosta. Annamme tuotteille saman 1 kk:n tyytyväisyystakuun kuin muillekin kestovaipoille ja imuille.